Půl minuty z Justice League Zacka Snydera je lepší, než celý film od Josse Whedona, naznačil herec a nový vzhled Steppenwolfa

 Něco o Lize spravedlnosti.

Jak fandům komiksových filmů netřeba obšírněji připomínat, tak po jejich neustálém volání se společnosti Warner Bros. rozhodla, že dá zelenou sestřihu Justice League od Zacka Snydera. Jeho verzi uvidíme příští rok na streamovací službě HBO Max a konečně tak budeme moci zhodnotit, zda je za kvalitu filmu odpovědný "náhradní" režisér Joss Whedon, nebo byl nepovedený už předtím.

Pokud ale jde o herce Raye Portera, tak ten má jasno. Měl možnost vidět chystanou krátkou ochutnávku a svůj názor prezentoval veřejně:

"30 vteřin videa a obrázky v nízkém rozlišení. A už teď je to lepší než celá 'jiná' verze. Sr*t na trolly. Tohle bude epické."

Nicméně je na místě zmínit, že Ray asi nebude úplně nestranný, protože z verze Josse Whedona byl vystřižen, ovšem ve Snyderově se objeví, ztvárnil totiž Darkseida.

Ve Whedonově sestřihu jsme viděli jen jeho strýce Steppenwolfa (Ciarán Hinds) a současně vůdce jeho armády, ale někteří lidé byli z jeho vzhledu zklamáni. Ty ale jistě potěší fakt, že Snyder vsadí na jinou vizáž tohoto záporáka.

Jak bylo řečeno, Justice League od Zacka Snydera bude k vidění příští rok na HBO Max, ale není jasné, kdy přesně.

Zdroj: Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat