Paramount dal stopku všem chystaným filmům Star Trek

Alespoň na nějakou dobu.

V minulosti se objevila zajímavá zpráva a to, že na jednom z dalších filmů z universa Star Trek by se měl v určité míře podílet Quentin Tarantino. A to rozhodně zní velmi lákavě a vyvolalo to slušnou zvědavost. 

Nadšení ale nyní zchladilo filmové studio Paramount Pictures, které pozastavilo přípravy na všechny plánované filmy Star Trek s tím, že chce přehodnotit budoucnost téhle značky. 

Týká se to jak filmu, který měl napsat a zrežírovat Noah Hawley, tak filmu, na kterém měl spolupracovat Tarantino (i když zřejmě ne jako režisér), který měl být zasazen do třicátých let minulého století a scénář měl obstarat Mark L. Smith

Co se týče třetího projektu, kde jsme se měli dočkat návratu Chrise Hemswortha jako George Kirka, tak ten měl problémy už v minulosti s ohledem na to, že se hercům a studio nedařilo dohodnout na platových podmínkách. 

V současné chvíli to vypadá, že se dalšího přírůstku do světa Star Trek jen tak nedočkáme, což je trochu škoda, ale asi s tím nic nenaděláme, nicméně, alespoň máme k dispozici slušnou řádku seriálů.

Zdroj: Deadline, Paramount Picture (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat