Zatím neviděné fotky ze zákulisí Avengers: Endgame a které dvě nečekané postavy měly být v potitulkové scéně prvních Avengers?

Komiksové střípky.

Avengers: Endgame (2019) sice měli premiéru už v minulém roce, ale společnost Disney má očividně v zásobě dostatek zatím neviděných materiálů a tak nabídla několik snímků ze zákulisí.



V příštím v roce a to 6. 5. 2021 se dočkáme filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, kde poprvé uvidíme jednoho z nejlepších bojovníků od Marvelu Shang-Chiho (Simu Liu), ale také bychom se měli dočkat Mandarina (pořádného Mandarina, ne karikatury jako v Iron Manovi 3), ovšem nyní vyšlo najevo, že tihle dva měli být k vidění už v potitulkové scény v prvních Avengers (2012). Nakonec z toho ale sešlo. 

Sice probíhaly diskuse mezi Marvelem a čínskou společností DMG Entertainment Motion Picture Group, ale nakonec bylo rozhodnuto, že ani jednu z postav v Avengers diváci neuvidí a v případě Mandarina to bylo například proto, že by se to nemuselo líbit čínským cenzorům s ohledem na to, že jde o záporáka, který v komiksech často reprezentuje stereotypy týkající se obyvatel Asie.

Zdroj: BleedingCool, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat