Chcete třetí řadu The Boys? Tak k*rva noste roušky, vzkazují herci a ve druhém Doctoru Strangovi zřejmě uvidíme supersilnou postavu

Komiksové střípky.

Na druhou řadu hodně divoké komiksové série The Boys si ještě pár týdnů počkáme, premiéru bude mít 4. 9. 2020, ale dá se tušit, že stejně jako první bude pro streamovací službu Amazon Prime Video velkým úspěchem a tak je více méně jasné, že vznikne i třetí. 

Ovšem, teď se herci ze seriálu objevili ve videu, kde nabádají lidi, aby k*rva nosili roušky, pokud chtějí třetí řadu, protože je nutné, aby se snížil počet nakažených, aby bylo možné natáčet. A možná se to může zdát jako úsměvná výzva, nicméně v USA jsou podobné akce na místě, počet nakažených se blíží 5 milionům a přesto mnoho lidí odmítá nosit roušky, protože mají pocit, že jde o přehnané omezování jejich osobní svobody.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Special message from the cast of #TheBoys

Příspěvek sdílený The Boys (@theboystv),


Ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness určitě uvidíme hromadu zajímavých postav (dokonce se spekuluje o tom, že se zastaví i X-Meni), ale zatím není jasné, kdo všechno to bude. Nicméně, objevily se informace o castingu, kdy tvůrci hledají herečku, která ztvární latinskoamerickou dívku v pubertálním věku a je na místě předpokládat, že jde o Americu Chavez alias Miss Americu, což je superhrdinka, která je tak silná, že dokáže kopnutím udělat průchod mezi dimenzemi (to by do filmu o multivesmíru dobře pasovalo). O tom, že bychom se téhle postavy měli v Marvelovském filmovém universu dočkat, se mluví už dlouho a zřejmě k tomu dojde v druhém Doctoru Strangeovi, jehož premiéra je naplánována na 24. 3. 2022.

Zdroj: Marvel Comics 


Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat