The Suicide Squad: Nečekaný člen týmu antihrdinů dostane vlastní seriál a začne se natáčet překvapivě brzy


Nováček z týmu bude mít vlastní sérii.

Film The Suicide Squad premiéra nebude naprostým rebootem, jak se původně předpokládalo, ale jen částečným, takže uvidíme některé z postav ze Sebevražedného oddílu (2016). Ale dočkáme se i hromada nováčků a jedním z nich bude Peacemaker, kterého ztvární John Cena

Christopher Smith alias Peacemaker býval mírumilovným diplomatem, který se rozhodl prosazovat svůj názor skrze nesmrtící zbraně, ale později začal mít mentální problémy a stal se z něj samozvaný bojovník se zločinem, který se násilí rozhodně nevyhýbal, ba právě naopak.

Zatím není jasné, jak bude filmová verze Peacemakera přijata, ale společnost Warner Bros. očividně věří, že pozitivně a tak schválila seriál téhle postavy, který nabídne streamovací služba HBO Max. Jeho tvůrcem bude režisér/scenárista The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) James Gunn, který se postará o scénář a zajistí režii několika epizod.

Natáčení série by mělo začít překvapivě brzy a to v lednu příští roku s tím, že zatím není jasné, kdy se dočkáme premiéry (ale zřejmě až po premiéře The Sucide Squad) a dokonce se ani neví, jestli půjde o pokračování The Suicide Squad, nebo prequel. Ale pokud se skutečně kamery rozjedou už na začátku příštího roku, pak se určitě brzy dozvíme další informace.

Zdroj: CBM, Warner Bros./DC Entertaiment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat