Black Widow: Film prý bude děsivý a odpoví na otázku, na kterou chceme znát odpověď už roky.


 Vypadá to nadějně. 

Black Widow (Scarlett Johansson) je jednou z nejtajemnějších, ne-li nejtajemnější členkou týmu Avengers a s její minulostí je spojena hromada otázek. Například ta, co se vlastně stalo v Budapešti. V Avengers (2012) padl odkaz na misi v tomto maďarském hlavním městě, které se zúčastnili právě Black Widow a Hawkeye (Jeremy Renner) a podle všeho šlo o velkou událost, ale zatím nám nebylo odhaleno jakou. To ale právě film Black Widow změní. Prozradila to Scarlett Johansson:

"Všichni jsme se shodli na tom, že musíme zjistit, co se stalo v Budapešti. Začalo to jako fráze, kterou Joss Whedon přidal do Avengers jako zábavný moment mezi Hawkeyem a Black Widow. Clint a Natasha mluvili o své historii a dočkali jste se malého překvapení pro fanoušky, aby o tom mohli spekulovat. Domnívali jsme se, že pokud se nevrátíme k Budapešti a nezjistíme, co se tam skutečně odehrálo, nebudou fandové spokojeni. I já jsem byla zvědavá, co se tam stalo."

Mimochodem, další věc, kterou víme, je to, že Black Widow nemá úplně veselou historii. Prošla si výcvikem v takzvané Red Room, ve které se instruktoři ke svým cvičenkám nechovají zrovna nejlépe a to potvrzuje i představitelka Yeleny Belova alias další Black Widow Florence Pugh:

"Příběh, který odvyprávíme je velmi děsivý. Je o ženách, které jsou v podstatě zneužívány a trénovány k tomu, aby z nich byly stroje na zabíjení."

Tuší se, že Black Widow bude jednou z nejtemnějších marvelovek, což zní lákavě. Je tak škoda, že po několika odsunech premiéry se dočkáme až 6. 5. 2021.

Zdroj: Marvel's Black Widow: The Official Movie Special Book/ScreenRant/Yahoo, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat