Johnnyho Deppa ve třetích Fantastických zvířatech neuvidíme. A co Amber Heard, čeká ji odchod z Aquamana 2?


Jejich soudní spory plní noviny a to se filmovým studiím asi nelíbí.

Pokud trochu sledujete to, jak dopadlo manželství mezi Johnnym Deppem a Amber Heard, tak víte, že to není úplně hezké a došlo k několika soudním sporům. Jeden nedávno prohrál Johnny Depp (nebyl to ale spor s Amber Heard, ovšem s novinami The Sun) a nakonec tak byl herec požádán společností Warner Bros., aby se vzdal role ve třetích Fantastických zvířatech, což udělal.


Teď se začalo pro změnu mluvit o tom, že by se ve druhém dílu Aquamana neměla objevit Amber Heard (dokonce vznikla i petice, která žádá její odchod), tedy představitelka Mery. Studio Warner Bros. mimochodem stojí nejen za Fantastickými zvířaty, ale i za Aquamanem.

Na tyhle zvěsti zareagovala samotná herečka:

"Jsem velmi nadšená z množství fanouškovské lásky a množství ocenění ze strany fanoušků, které se dostalo Aquamanovi a z toho, kolik nadšení vzbudili Aquamana a Mera, což znamená, že se vrátí. Jsem nadšená, že to budu natáčet."

Očividně to tedy zatím nevypadá, že bychom se herečky neměli dočkat. Samozřejmě se situace může změnit, ale aktuálně se zdá, že nic takového v plánu není.

Zdroj: EW, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat