Fantastická zvířata 3: Johnny Depp natočil jednu scénu, než se role vzdal, ale i tak dostane plný plat a film bude mít dlouhé zpoždění


Herec byl požádán o odchod, kvůli právním sporům. 

Nedávno Johnny Depp prohrál soudní spor s novinami The Sun, které ho označily za "toho, kdo bije manželku" a jemu se to nelíbilo. Ovšem, The Sun soudní spor vyhrály a to zřejmě bylo signálem pro filmové studio Warner Bros., které požádalo Deppa, aby se vzdal hlavní záporné role ve třetích Fantastických zvířatech, což herec udělal. 

SOUVISEJÍCÍ: ROLE GRINDELWALDA BUDE PŘEOBSAZENA, JOHNNY DEPP SE TÉHLE ROLE VZDAL

A ani se tomu moc nebránil, sice upozornil, že jeho spory s exmanželkou Amber Heard nepoznamenají jeho profesní, ani osobní život a chce, aby pravda vyšla najevo, ale nesnažil se roli Gellerta Grindelwalda držet zuby nehty a není divu, protože jak vyšlo najevo, přestože údajně natočil jen jednu scénu, tak smluvně je Warner Bros. zavázáno mu zaplatit celý plat (odhaduje se, že by to mělo být něco kolem deseti milionů dolarů). 

Mimochodem, přestože autorka série Harry Potter J. K. Rowling v minulosti Deppa poměrně intenzivně obhajovala, aktuálně se zatím neozvala a zdá se tak, že rozhodnutí Warner Bros. respektuje. 

A nakonec nemilá, ale očekávatelná zpráva, premiéra filmu se opět přesouvá a to listopadu příštího roku na 15. července 2021.

Zdroj: THR, Deadline, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat