Fantastická zvířata: Johnny Depp nebude dál ztvárňovat Grindelwalda, role bude přeobsazena



Warner Bros. prý herce požádalo, aby se role vzdal. 

Johnny Depp roky platil za miláčka Hollywoodu, ale po rozvodu s herečkou Amber Heard v roce 2017 se situace změnila. Amber obvinila Johnnyho z fyzického násilí, Johnny ji obvinil z toho, že její obvinění negativně ovlivňují jeho kariéru a toho, že ho napadala ona... Situace je prostě hodně komplikovaná a zapojil se také soud. 

Nicméně, ten, který byl nyní rozhodnut, se netýkal přímo sporu Johnnyho a Amber, ale Johnnyho a britských novin The Sun, které označily Deppa termínem "Wife Beater" (volně přeloženo, ten, který bije manželku), což se Johnnymu samozřejmě nelíbilo a situace skončila u soudu. Ten ale aktuálně rozhodl ve prospěch The Sun.

A je pochopitelné, že se negativní publicita kolem herce příliš nelíbí společnosti Warner Bros. Ta stojí za sérií filmů Fantastická zvířata, ve kterých hraje hlavní zápornou roli Gellerta Grindelwalda právě Depp a měl ho ztvárnit i ve třetím dílu, ale to dál neplatí. 

Johnny Depp zveřejnil na Instagramu vyjádření, ve kterém poděkoval těm, kteří ho podporují a poté prozradil, že ho Warner Bros. požádalo, aby se role Grindewalda vzdal. Neopomněl dodat, že ho rozhodnutí soudu velmi zaskočilo a hodlá se odvolat a dokázat, že jsou obvinění falešná a neovlivní ani jeho život, ani jeho práci. 

Warner Bros. pro změnu vydalo následující prohlášení:

"Johnny Depp odstoupí ze série Fantastická zvířata. Děkujeme Johnnymu za práci na předchozích filmech. Fantastická zvířata 3 se aktuálně nacházejí v produkční fázi a role Gellerta Grindelwalda bude přeobsazena. Film bude mít celosvětovou premiéru v kinech v létě 2022."

Zatím není jasné, kdo by mohl Johnnyho nahradit, ale nebude to mít snadné s ohledem na to, jak oddané má Depp fanoušky.

Zdroj: Variety, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat