Hra o trůny: "Byl to nejhorší den mé kariéry," prohlásil o scéně znásilnění představitel ikonického padoucha


 Iwan Rheon promluvil o natáčení děsivé scény.

Ve Hře o trůny se objevila hromada nezapomenutelných záporáků, ale jedním z těch nejvýraznějších byl bezesporu Ramsay Bolston v podání Iwana Rheona. Právě Ramsay byl tím, kdo bez mrknutí oka znásilnil Sansu Stark (Sophie Turner), což byla i na poměry Hry o trůny mrazivá událost a není tak divu, že pro Iwana to nebyl zrovna nejkrásnější zážitek:

"Bylo to hrozné. Nikdo u toho nechtěl být. Nikdo to nechtěl udělat, ale pokud vyprávíte příběh, pak je nutné ho vyprávět pravdivě. Nedělali z toho senzaci nebo něco podobného. Bylo velmi velmi obtížné se na to dívat. Je to děsivá věc, nešťastná a tak to bylo zamýšleno. Byl to nejhorší den mé kariéry. Někomu useknout prsty, to ve skutečnosti nevidíte a když to natáčíte, tak jde o blízký záběr a jde o kusy plastu. Je to hraní, není to skutečné. Ale něco takového [jako znásilnění], kdy jste přímo v dané situaci, je těžké se s tím vypořádat. Bylo to hrozné, hrozný den."

Pěkné to opravdu nebylo a asi očividně to mělo dopad nejen na diváky, ale i na samotné herce. A Iwan si zaslouží pochvalu, jak uvěřitelně ztvárnil zvráceného záporáka s ohledem na to, že v reálu je to sympaťák.

Zdroj: Metro, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat