Marvelovské komiksy mají nového nejmocnějšího mága. A asi neuhodnete, kdo nahradil Doctora Strange


 Je to vcelku nečekaná postava.

Nejmocnější mág naší dimenze nese v komiksovém světě titul Sorcerer Supreme. Tohle označení mělo několik osob, ale asi ty nejznámější jsou Ancient One a Doctor Strange. Ovšem, aktuálně je v komiksovém universu Sorcerer Supreme někdo jiný a dovolím si tvrdit, že nečekaný. 

Není tak dlouho, co Doctor Strange o schopnosti, které mu umožnily být Sorcerer Supreme přišel a získal je Blade. Ano, proslulý polovampír a lovec upírů. A dává to smysl, protože hrdinové musejí čelit supermocné bytosti jménem Khonshu, což je měsíční bůh a nadlidská síla a ostrý meč by Bladeovi proti němu asi nestačily.

Khonshu využívá služeb Moon Knighta, který mu pomáhá krást schopnosti ostatním hrdinům, což samozřejmě znamená potenciálně velké problémy, speciálně pak, když Khonshu sází na mystické síly (kterým Blade velmi dobře rozumí) a tak to, že se z Bladea stal Sorcerer Supreme dává hrdinům velmi slušnou výhodu. 

Ovšem, počítá se s tím, že Blade bude mít magické schopnosti jen dočasně, poté by se měly vrátit Doctoru Strangeovi, ale k tomu povede ještě dlouhá cesta.

Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat