Blade: Trinity - Herec obvinil Wesleyho Snipese, že na natáčení škrtil režiséra. Co na to Wesley?


 Samozřejmě to odmítá. 

Wesley Snipes se do historie komiksového žánru zapsal jako představitel hlavní role ve filmové trilogii Blade. Závěrečným dílem byl ne úplně povedený film Blade: Trinity (2004), ve kterém se objevil také herec Patton Oswalt, který nedávno obvinil Wesleyho Snipese, že se během natáčení pokoušel škrtit režiséra Davida S. Goyera. Co na to Wesley? Samozřejmě to odmítá:

"Řeknu vám jednu věc. Pokud bych se pokusil škrtit Davida Goyera, pravděpodobně byste se mnou nyní nemluvili. Svalnatý černoch škrtící režiséra na natáčení filmu by šel do vězení, za to vám ručím. Tohle je součást toho, čemu čelí Afroameričané v Americe - tyhle mikroagrese. Předpoklad, že běloch může něco prohlásit a je to vnímáno jako pravda! Proč by lidé věřili tomu, že jeho verze je pravdivá? Protože je tu předpoklad věřit, že černoch je vždy problémem. A vše, co je potřeba, je jen jeden člověk, pan Oswalt, kterého popravdě neznám. Stěží si ho z natáčení vybavuji, ale je fascinující, že pouhé jeho vyjádření bylo dost, aby lidé reagovali: 'Jo, znáte Snipese, on má problém."

Je na místě zmínit, že Snipes není úplný slušňáček, v roce 2008 byl odsouzen na několik let do vězení za daňové podvody, ale samozřejmě to automaticky neznamená, že je pravda vše, z čeho ho někdo obviní. Bude zajímavé sledovat, jak se celá situace vyvine, protože tohle je docela vážné obvinění. 

Zdroj: The Guardian, New Line Cinema (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat