Představitelka dcery Iron Mana prozradila, co si myslí o tom, že ji vystřihli z filmu


 Katherine Langford promluvila o nemilé situaci.

Ve filmu Avengers: Endgame (2019) jsme viděli dceru Pepper (Gwyneth Paltrow) a Tonyho (Robert Downey Jr.) Morgan Stark, kterou ztvárnila sedmiletá Alexandra Rachael Rabe, nicméně původně bylo v plánu představit i pubertální verzi Morgan, kterou si zahrála Katherine Langford. Nakonec ale byla daná scéna z filmu vystřižena, protože měla být údajně pro testovací publikum příliš matoucí. 

Je asi nepříjemné, pokud jste odstraněni z nejúspěšnějšího filmu všech dob, nicméně Katherine je s tím smířena a chápe to:

"Lidé reagovali, 'Ou, jsi smutná?..." A já na to, 'Důležité je to, co je dobré pro film.' Protože nakonec raději budu mít tu zkušenost, že budu v opravdu dobrém filmu z nějakého důvodu, než abych byla v dobrém filmu a nefungovalo to. Nechcete být v něčem povedeném, kde vyčníváte špatným způsobem. Neměla jsem ten pocit a [režiséři] bratři Russové neměli ten pocit. Nicméně, natočili jsme sentimentální scénu a něco, co bylo opravdu krásného a myslím, že to bylo dárkem pro fanoušky a to byl důvod proč to natočili a proč to poté v podstatě zveřejnili, protože fandové opravdu milují Marvel, byl to pro ně malý bonus..."

Herečka ale dodala, že to nakonec daný moment ve filmu úplně nedával smysl, nicméně byla ráda, že lidé žádali zveřejnění této scény, k čemuž také později došlo.

Zdroj: Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat