Tvůrce oceňovaného Jokera chce natočit film o dalším proslulém protivníkovi Batmana


Mohlo by to fungovat.

Film Joker (2019) byl obrovským překvapením. Bez ohledu na to, že tvůrcům údajně bylo házeno dost klacků pod nohy (Warner Bros. jim mělo nabídnout na poměry komiksového žánru poměrně skromný rozpočet ve výši cca 70 milionů dolarů, aby je odradilo od natáčení a Jared Leto údajně brojil proti sólovce Jokera s jiným představitelem), ale nakonec i tak vznikl film, který byl úspěšný finančně (tržby 1,07 miliardy dolar) a zabodoval i u profesionálních recenzentů.

Samozřejmě se tak spekuluje o tom, jaké další komiksové postavy od DC by mohly dostat svou vlastní sólovku (opět oddělenou od hlavního filmového DC universa). A pokud by si Michael E. Uslan (na Jokerovi pracoval jako producent) mohl vybrat, tak by dal prostor Mr. Freezovi:

"Jedna z mých oblíbených epizod Batman: The Animated Series, kterou opravdu miluji, naprosto miluji, řešila Mr. Freeze a ztrátu jeho ženy. Empatie, emoce, které to vyvolalo, dokážu si to představit [ve filmu] ."

Mr. Freeze se v hrané podobě představil, ve filmu Batman a Robin (1997) ho ztvárnil Arnold Schwarzenegger, ale asi se shodneme, že to nedopadlo zrovna na jedničku a nebylo by od věci dát Mr. Freezovi další šanci. Nicméně, žádné konkrétní informace o podobných plánech nejsou.

Zdroj: CBM, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat