Warner Bros. oznámilo návrat Bena Afflecka do role Batmana, aby se přestala řešit kontroverze kolem Justice League a šéf DC films měl nazvat Whedona zmrd*m

 


Ray Fisher se opět rozpovídal.

V posledních měsících se herec Ray Fisher, tedy představitel Cybora z DC filmů, rázně pustil do spolurežiséra Justice League (2017) Josse Whedona, jehož chování na place označuje za nepřijatelné a kromě toho zkritizoval i pracovníky DC a Warner Bros. za to, že to přehlíželi, i když o tom měli vědět. 

Ale herec u tohoto neskončil. Například si myslí, že zpráva o tom, že se Ben Affleck vrátí jako Batman ve filmu Flash, byla záměrně vypuštěna ve stejné době, kdy se Ray rozhodl veřejně ohradit proti chování Whedona. 

Jinak řečeno, Fisher si myslí, že Warner Bros. chtělo zaměřit pozornost jiným směrem, což zní trošku jako paranoidní tvrzení, ale to neznamená, že nemůže být pravdivé. Co ale jisté je, je to, že se situace vyhrocuje víc a víc a není to moc příjemné.

O tom svědčí i video, které Fisher zveřejnil a vrátil se k situaci, kdy měl šéf DC Films Walter Hamada "hodit pod vlak" Josse Whedona a producenta Jona Berga, aby ochránil bývalého kreativního šéfa DC Entertainment Geoffa Johnse:

"Hodil pod vlak Josse Whedona a Jona Berga. [Proběhla] konverzace, kde tvrdil, že je Joss Whedon zmrd, kterého nikdy neplánoval najmout a nesouzněl s jeho vizí, pokud jde o budoucnost DC filmů."

Fisher pak vyzval Hamadu, že ho může zažalovat, pokud to není pravda, takže si očividně za svým slovem stojí.


Zdroj: Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat