Warrior: Seriál podle zápisků Bruce Lee a od tvůrců Rychle a zběsile a Banshee nabízí dechberoucí trailer na druhou řadu


Jestli jste milovníky akce, tohle vidět musíte.

V minulém roce nabídla stanice Cinemax první řadu historického akčního seriálu Warrior, který vznikl na motivy zápisků legendárního Bruce Lee (jeho dcera Shannon se podílí na produkci série) a jehož tvůrcem je Jonathan Tropper (vynikající seriál Banshee) a s produkcí pomáhá i Justin Lin (několik dílů Rychle a zběsile).

A pokud jste první řadu viděli, tak se mnou asi budete souhlasit, že šlo o skvělou podívanou, která je naprostou povinností pro každého, kdo se označuje za fandu akce. 

Přestože sledovanost první řady nebyla rekordní, tak novináři a diváci v drtivé většině hodnotili kladně a tak se 2. 10. 2020 dočkáme druhé řady a pokud si pustíte trailer, který ji propaguje, tak musíte juchat blahem, protože je jasné, že půjde o skvělou směsici historických prvků, intrik a samozřejmě vynikajících (a brutálních) akčních momentů. 

Tenhle seriál prostě strčí do kapsy spoustu svých konkurentů, kteří mají mnohem větší rozpočet, ale mají to štěstí, že je vysílají větší stanice, takže se dostanou k širšímu publiku a je škoda, že Warrior zatím zůstává podívanou pro menší skupinu diváků. Ovšem nezbývá než doufat, že se informace o jeho kvalitě rozkřiknou a o seriálu se dozví víc lidí. Zasloužil by si to.


Zdroj: Cinemax (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat