Ve filmu Flash prý uvidíme Vala Kilmera a George Clooneyho jako Batmany, Granta Gustina jako Flashe a Nicolase Cage jako Supermana


 Jsou to ale zatím jen spekulace.

Sólovka Flashe se bude inspirovat u komiksové zápletky Flashpoint (film se tak dokonce chvíli jmenoval) a ta se zabývá alternativními verzemi už známých příběhů, což po dějové stránce dovoluje tvůrcům hodně experimentovat.

Víme, že se objeví Michael Keaton jako Batman, ale mluví se o tom, že by mohlo dojít na další zajímavá camea. Očekává se, že uvidíme také Christiana Balea a Bena Afflecka, tedy další představitele Batmana, ale údajně měli být osloveni také Val Kilmer a George Clooney, kteří Netopýřího muže taktéž ztvárnili. Plus by se mohl objevit i Chris O'Donnell, který si v minulosti zahrál Robina. 

Kromě se šušká, že bychom se mohli dočkat Nicolase Cage jako Supermana, což není zpráva, které je kompletně "uvařená z vody", v minulosti měl vzniknout film Tima Burtona, kde by Muže z oceli dostal na starost právě tenhle herec.

Navíc se prý můžeme těšit na Granta Gustina jako Flashe, což by nebylo překvapením s ohledem na to, že se filmový Flash Ezra Miller objevil v seriálu Flash, ve kterém hraje Grant hlavní roli.

Upřímně, jsou to odvážná tvrzení a byl bych překvapen, pokud by se všichni zmínění skutečně ukázali, ale naopak by mě nešokovalo, pokud bychom se pár z nich dočkali. 

Premiéra filmu je naplánována na 2. 6. 2022.

Zdroj: FandomWire, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat