A je to tady, premiéry marvelovek se znovu přesouvají, nejbližší uvidíme až v létě příštího roku


 Dalo se to čekat.

Sice to ještě nedávno vypadalo, že dlouho očekávaný film Black Widow uvidíme 5. 11. 2020, ale postupně se začaly objevovat spekulace o tom, že to nevyjde a znovu se budou přesouvat premiéry marvelovských filmů, k čemuž už kvůli pandemii covid-19 jednou došlo.

A jak se bohužel ukázalo, tyhle dohady byly správné, protože aktuálně vyšlo najevo, že Marvel opět pozměnil své premiérové schéma a Black Widow bude k vidění až 7. 5. 2021, což sice kalendářně ještě není léto, ale ve filmové branži jde o letní blockbusterovou sezónu. 

Přesun Black Widow znamená také to, že zpoždění budou mít i další marvelovské filmy. Konkrétně je řeč o Eternals, kteří se přesouvají na 5. 11. 2021 (původně měli být uvedeni v únoru 2021) a první marvelovskou sólovku asijského superhrdiny Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings pak neuvidíme 7. 5. 2021, ale 9. 7. 2021, což není dramatická změna. 

Tyhle změny by neměly ovlivnit marvelovky po roce 2021, tedy, samozřejmě, pokud se situace kolem covid-19 zlepší a nedojde k dalším zpožděním, což se doufejme nestane.



Zdroj: Marvel, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat