WandaVision: Zprávy o tom, že tohle bude nejšílenější podívaná od Marvelu nelhaly, podívejte se na trailer


Vypadá to velmi svérázně.

Původně se letos měly objevit dva marvelovské seriály pro streamovací službu Disney+ a to Falcon & Winter Soldier a WandaVision, ale nakonec to vypadá, že se fandové dočkají jen druhého zmíněného. A právě o něm se mluví jako o tom nejšílenějším, co zatím Marvel nabídl. 

A zdá se, že to nebyla přehnaná tvrzení, což je patrné z nového traileru, který působí opravdu velmi... netradičně. Začíná jako klasický americký sitcom a zdá se, že půjde o veselou a uvolněnou podívanou, ale za pár desítek vteřin se situace změní a začne jít do tuhého. Atmosféra zhoustne a je patrné, že ne vše je tak idylické, jak to původně působilo. 

Trailer není vysloveně akční (až na pár chvilek), ale i tak rozhodně zaujme. Ať už díky několik pomrknutím na fandy komiksové předlohy (například v podobě kostýmů hlavních hrdinů), tak díky spoustě otázek, které vyvolají určité momenty. Plus je tu ten fakt, že některé nové postavy vypadají zajímavě. Jediné mrzuté je, že v upoutávce nebyli k vidění "staří známí" Kat Dennings a Randall Park.

Přesné datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale jak bylo řečeno očekává se, že to bude ještě letos.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat