Tyhle sr*čky musí skončit, podpořil představitel Aquamana kritiku DC a Warner Bros.

Jason Momoa podpořil kolegu. 

Představitel DC Cyborga Ray Fisher se v minulých měsících pustil do drsné kritiky spolurežiséra Justice League (2017) Josse Whedona, který se podle něj měl na natáčení chovat nepřijatelně a herec také zkritizoval pracovníky DC a Warner Bros. za to, že to umožnili. 

Na podporu Raye vystoupili i několik jeho kolegů, jako například Jason Momoa (Aquaman):

"TYHLE SRAČKY MUSÍ SKONČIT A JE NUTNÉ, ABY SE NA TO NĚKDO PODÍVAL A VŠICHNI, KTEŘÍ NĚCO PODOBNÉHO ZAŽÍVALI POD DOHLEDEM Warner Bros. SI ZASLOUŽÍ SKUTEČNÉ VYŠETŘOVÁNÍ Prostě mi přijde šílené, že lidé zveřejňují falešné oznámení o Frostym bez mého svolení, aby nebyla věnována pozornost tomu, že Ray Fisher mluví o mizerném způsobu, kterým se s námi jednalo během dotáček Justice League. Děly se vážné věci. Je potřeba to vyřešit a je nutné, aby se za to lidé zodpovídali."

Narážka na Frostyho se týká zprávy, která se začala šířit a to, že by se Jason měl objevit v nové verzi filmu Frosty the Snowman. Ale jak se zdá, že Jason si myslí, že jde jen o snahu zaměřit pozornost jiným směrem a ne na stížnosti Raye Fishera na chování Whedona a dalších lidí. 

Zdroj: Instagram, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat