Sony neví, kdy přestat, údajně chystá další "pavoučí" film, tentokrát o Spider-Girl

A to už je v přípravách několik "spider" filmů.

Sony sice dál spolupracuje s Marvelem, ale pomalu si buduje vlastní komiksové universum, jehož součástí je Venom (2018), přibude i Morbius (premiéra 18. 3. 2021) a v přípravách je zhruba dalších sedm film (pokud pomineme pokračování Venoma), kdy minimálně dva z nich budou věnovány postavám s podobnými schopnostmi, jaké má Spider-Man. Řeč je o hrdinkách Spider-Woman a Silk, ale zdá se, že Sony chce víc "pavoučích" projektů, šušká se o tom, že připravuje další sólovku spider postavy.

Podle dostupných informací by vlastní film měla dostat Anya Corazon přezdívaná Spider-Girl nebo Araña, což je španělský výraz pro pavouka. Ta má podobné vlastnosti jako Spider-Man, ale v jejím případě mají mystický původ, ne vědecký. 

O filmu nejsou známy žádné detaily, Sony ho zatím nepotvrdilo a může se tak klidně stát, že nakonec nevznikne a jde jen o spekulaci, ale nebylo by překvapením, pokud by Spider-Girl dostala zelenou s ohledem na to, že se filmové společnosti snaží oslovit rozmanitější publikum a hrdinka, která má mexický a portorický původ by mohla přilákat do kin spoustu nových diváků.

Zdroj: Fandomwire, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat