Ant-Man 3: Ve filmu se zřejmě představí nástupce Thanose, možná se díky němu objeví i Fantastická čtyřka


Už se i ví, kdo si ho zahraje.

V minulosti nám bylo naznačeno, že se Ant-Man 3 bude výrazně větší, než jeho předchozí dva bratříčci a jak se zdá, tvůrci nelhali, protože se objevily zprávy, že by se v očekávané komiksovce měl představit legendární padouch Kang the Conqueror.

Jonathan Majors (zdroj: HBO)

Jde o záporáka, který je géniem, skvělým vědcem, vynikajícím taktikem a stratégem a má v rukou velmi mocnou zbraň a to, že je schopen cestovat v čase. Ostatně, sám pochází z daleké budoucnosti, díky čemuž má k dispozici velmi vyspělou technologii. 

Kanga by měl ztvárnit herec Jonathan Majors a dá se tušit, že Kang nebude jen řadovým padouchem, který se mihne v jednom filmu a pak už ho neuvidíme. Vlastně by nebylo překvapením, pokud by byl Kang záporákem, který by v Marvelovském filmovém universu mohl sehrát podobnou roli jako Thanos (Josh Brolin). 

Kromě toho je tu další zajímavý aspekt. Skutečné jméno Kanga zní Nathaniel Richards a jde o učence, který pochází z 31. století. Příjmení Richards je vám možné povědomé, jeden ze členů Fantastické čtyřky Mr. Fantastic se jmenuje Reed Richards a předpokládá se, že Kang je jeho příbuzným. 

Jeho účast v Marvelovském filmovém universu by tak mohla být způsob, jak přivést na scénu také zmíněný tým Fantastická čtyřka. Ten původně spadal pod společnost Fox, ale jak asi víte, firma Disney Fox získala a Disney je vlastníkem i Marvelu, takže Fantastická čtyřka (ale také X-Meni, Deadpool a další týmy a postavy) jsou nyní k dispozici Marvelu a čeká se, kdy a jak je představí.

Přesné datum premiéry Ant-Mana 3 zatím není známo, sice se mluvilo o roce 2022, ale těžko říct, zda to vyjde.

Zdroj: CB, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat