Black Widow se zřejmě zpozdí, marvelovské komiksy uctí Chadwicka Bosemana a fotky z natáčení Falcon & Winter Soldier


Komiksové střípky.

Jediným letošním marvelovským filmem měla být Black Widow, jejíž premiéra je naplánována na 5. 11. 2020, nicméně jak asi víte, situace kolem covid-19 není zrovna růžová a šeptá se o tom, že by mohlo dojít k dalším přesunutí premiéry. A jak se zdá, tak to společnost Disney skutečně zvažuje. 

Není jasné na kdy, je možné, že bychom se mohli dočkat ještě tento rok, ale jisté to rozhodně není. V USA je sice otevřeno zhruba 70 % kin, ale spousta lidí se pochopitelně obává tlačit se v uzavřených místnostech s dalšími desítkami až stovkami diváků. 

Marvel uctí představitele Black Panthera

V pátek 28. 8. 2020 bohužel zemřel herec Chadwick Boseman, tedy představitel marvelovského Black Panthera. Jeho památku uctili fandové, kolegové, ale také Marvel a hodlá v tom pokračovat. Následující měsíc bude na obálkách marvelovských komiksů černý pruh se jménem Chadwicka Bosemana, jeho rokem narození a rokem smrti a textem: "Rest in Power".

V srpnu měl mít premiéru první marvelovský seriál, který vzniká pro streamovací službu Disney+ a to Falcon & Winter Soldier. Kvůli zpoždění natáčení k tomu ale nedošlo, nicméně je možné, že seriál začne ještě letos. Jisté to ovšem není. Natáčení ale probíhá a tady je fotografie z placu.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat