The Boys: Kdo je Soldier Boy a ve třetí řadě uvidíme dalšího nováčka



Co víme o Soldier Boyovi?

Aktuálně běží na Amazon Prime Video druhá řada seriálu The Boys a bez ohledu na to, že sbírá negativní recenze za to, že nebyla zveřejněna najednou, tak objektivně řečeno jde o skvělou podívanou a také úspěšnou. 

Není tak divu, že byla oznámena třetí řada a víme, že v ní uvidíme Jensena Acklese jako "hrdinu" jménem Soldier Boy, což je parodie na Kapitána Ameriku. 

SOUVISEJÍCÍ: VÝTEČNÍ THE BOYS DOSTANOU SPIN-OFF

A jak se dalo tušit, i v jeho případě dojde k určitým změnám ve srovnání s komiksovou předlohou, což je v případě tohoto seriálu běžné (a naštěstí to většinou není k horšímu). V komiksu bylo několik Soldier Boyů, šlo o jméno, které se "dědilo", ale ten seriálový bude zřejmě jeden a půjde o postavu, která se účastnila druhé světové války, pomohla USA zvítězit a stala se z ní celebrita, která ale během mise zemřela, ovšem, jak už je v The Boys zvykem, pravda bude trošku jinde. 

O Soldier Boyovi toho určitě zjistíme víc, protože by měl mít důležitou vedlejší roli a bude k vidění pravidelně. 

Kromě toho máme očekávat další postavu s nadpřirozenými schopnostmi a to Supersonica, což je dvacátník, který je bývalým partnerem Starlight (Erin Moriarty) a mají spolu zajímavou minulosti. K vidění by měl být nejméně ve třech dílech třetí řady.

Kdy se dočkáme premiéry další řady, to není jasné, ale dobrou zprávou je, že se chystá také spin-off k The Boys.

Zdroj: The Illuminerdi, Dynamite Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat