Hawkeye: V seriálu uvidíme hluchou hrdinku a oblíbenkyni z Agents of S.H.I.E.L.D.


Nicméně si ji zahraje někdo jiný. 

Za dva roky by se svého seriálu měl dočkat také Hawkeye (Jeremy Renner) a pomalinku se vynořují zajímavé informace, které se tohoto očekávaného projektu týkají. 

Už nějakou dobu se například mluví o tom, že uvidíme hrdinku známou jako Echo. Pro tuhle postavu údajně Marvel hledá herečku s domorodými kořeny, případně latinského původu, která je hluchá. 

A aktuálně server The Illuminderdi přišel s tím, že v seriálu Hawkeye bude Echo jednou z hlavních postav, což nakonec není překvapením, protože i Echo určitou dobu (stejně jako Hawkeye) používala identitu Ronin. 

Echo bývala padouchem, ale později se z ní stala hrdinka. Pokud jde o schopnosti, tak je vynikající bojovnice, gymnastka a má fotografické reflexy.

Kromě toho se mluví o tom, že v sérii uvidíme i další oblíbenou ženskou postavu a to Bobbi Morse (Adrianne Palicki) alias Mockingbird, což elitní agentka S.H.I.E.L.D.u, kterou známe i ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a dokonce se měla dočkat vlastního seriálu společně s postavou jménem Lance Hunter (Nick Blood), ale nakonec k tomu nedošlo. 

Mockingbird by se měla být k vidění i v sérii Hawkeye, ale podle všeho bude mít novou představitelku, protože by mělo jít o reboot o téhle postavy, která nebude mít nic společného s tou, kterou jsme viděli v Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel tak údajně hledá herečku, která by si Mockingbird zahrála.

Zdroj: FandomWire, ABC Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat