The Boys: Vynikající komiksový seriál dostane spin-off, "hrdinové" budou nadržení, krvelační a budou spolu bojovat ve stylu Hunger Games

 


To by mohlo být zajímavé. 

V minulém roce streamovací služba Amazon Prime Video nabídla seriálovou adaptaci komiksu The Boys a zabodovala s ní. Ostatně, jde o hodně neotřelý pohled na superhrdinský svět, který je politicky nekorektní, brutální a pořádně zábavný. 

Aktuálně na Amazonu běží druhá řada (je skvělá, ovšem diváci jsou naštvaní, protože nebyla zveřejněna najednou jako v případě první) a opět slaví velké úspěch, takže vás asi následující zpráva nepřekvapí - vznikne spin-off. 

Jeho zápletka zní trošku neoriginálně, zaměří se na univerzitu, na které studují jedinci s nadpřirozenými schopnostmi, ale je jasné, že pokud jde o spin-off na The Boys, nemůžeme (naštěstí) čekat žádnou klasickou vysokoškolskou podívanou. Speciálně pak, když půjde o univerzitu firmy Vought International, která není zrovna morální. 

Projekt je popisován následovně..."částečně seriál z univerzity a částečně Hunger Games, kdy budou v centru dění hormony ovládaní a soutěživí Supes (jedinci s nadpřirozenými schopnostmi, pozn. redakce) v době, kdy jsou testovány jejich fyzické, sexuální a morální hranice, protože soutěží o nejlepší smlouvy v nejlepších městech."

Aktuálně není jasné, kdy se seriálu dočkáme, ani, kdo si v něm zahraje, ale tvůrcem bude Craig Rosenberg, což je výkonný producent seriálu The Boys.

Zdroj: THR, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat