Teorie velkého třesku: Jim Parsons se nakazil koronavirem, Sheldon by byl z pandemie nadšený


Měl ho také hercův manžel Todd Spiewak.

Ať už se nám to líbí, nebo ne, pandemie covid-19 je reálnou věcí a byť většina lidí má naštěstí lehké nebo žádné symptomy, tak se nemoc šíří velmi rychle a samozřejmě se tak nevyhýbá ani celebritám. Už poměrně velké množství z nich přiznalo, že se s nemocí potýkalo a nově se k nim přidal Jim Parsons, tedy představitel Sheldona z Teorie velkého třesku, který se nakazil už v březnu a to společně se svým manželem Toddem Spiewakem:

"Ano, měli jsme to. Todd a já hned někdy na začátku, bylo to někdy v polovině března. Nevěděli jsme, co to je. Mysleli jsme, že je to nachlazení. A potom se začalo ukazovat, že to není ono [nachlazení], přišli jsme čich a chuť. Úplně, což odpovídá popisu. Netušil jsem, jaké to je přijít kompletně o chuť a čich. A pokud jste v karanténě, není co jiného dělat, než jíst. Můj bože, bylo to drsné."

Herec také dostal otázku, jak by podle něj na nemoc reagoval Sheldon, který se infekčních chorob extrémně děsí:

"Pro tohle byl zrozený. Tohle je moment, na který čekal. Jak už jsem říkal, měli jsme celou epizodu, kterou jsem si vybavil až teď, kde měl svého Shel-bota, který měl videoobrazovku a dálkové ovládání. A to bylo v době, kdy se lidé stále scházeli a on ho prostě poslal do pokoje. Nedotýkejte se mě, nekýchejte na mě. Takže hádám, že on by byl v pohodě."

Daný díl si určitě vybavíte (jednalo se o druhou epizodu čtvrté řady), Sheldon se nechtěl nakazit a tak vytvořil "robota", kterého používal k tomu, aby si udržoval společenské kontakty s přáteli a kolegy. A zrovna teď by se něco takového opravdu hodilo.

Zdroj: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, CBS (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat