Shang-Chi: V první marvelovce o asijském superhrdinovi zřejmě opravdu uvidíme mimozemského draka. A koho ztvární asijská superhvězda?


Možná byla odhalena role Michelle Yeoh.

První sólovka asijského hrdiny, kterou nabídne Marvel, bude Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings a už nějakou dobu se mluví o tom, že bychom v tomto filmu mohli vidět záporáka známého jako Fin Fang Foom. 

Nicméně, s ohledem na to, že jde o mluvícího draka (popravdě je to mimozemšťan, ale vypadá jako tento mystický ještěr), si někteří lidé říkali, že jde spíše o spekulaci, která se nepotvrdí, než-li o reálnou možnost. Ale jak to vypadá, ve filmu bude skutečně Fin Fang Foom k vidění. 

Naznačují to informace, se kterými přišla stránka Murphy's Multiverse, které tvrdí, že v australském Sydney byly postaveny kulisy představující místo známé jako Údolí spícího draka a v komiksovém universu má právě v něm Fin Fang Foom svou jeskyni:

"Náš zdroj popsal Údolí spícího draka jako kopcovitou lokaci na pobřeží, kde se nachází chrám, který je obklopen zeleným plátnem..."

Dál stránky dodaly, že k vidění byla velká bambusová stavba, která by zřejmě měla sloužit jako aréna pro vesnické válečníky, kteří zde trénují pro to, aby byli schopni ochránit Fin Fang Fooma.

A právě s těmito válečníky je spojena postava, kterou ztvární Michelle Yeoh. Stále nebylo odhaleno jméno postavy, kterou si asijská akční hvězda zahraje, ale podle všeho by mělo jít o ochránkyni dané vesnice. 

Je otázkou, zda půjde o postavu vytvořenou přímo pro film, nebo se bude inspirovat u někoho v komiksu, ale zatím na to neznáme odpověď.

Premiéra je naplánována na 8. 7. 2021, ale už několikrát Marvel kvůli covid-19 přesouval data premiéry některých svých projektů, takže to není úplně vytesáno do kamene.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat