Nejepičtější a nejzábavnější film, ve kterém jsem hrál, prohlásil o Eternals herec. A marvelovská hvězda popsala svůj boj s koronavirem


 Komiksové střípky.

Není pochyb o tom, že marvelovka Eternals bude velkolepou podívanou. To už potvrdilo několik tvůrců a herců a nově se k nim přidal Kumail Nanjiani (Kingo), který na adresu filmu poznamenal, že jde o...

"... nejvíce vzrušující, nejzábavnější, nejepičtější, nejnapínavější, nejvtipnější a nejdojemnější projekt, které jsem kdy byl součástí. [Je to] masivní. Má to rozsah, který jsem nikdy předtím neviděl. Každý den, když přijdu na natáčení, jsem ohromený."

SOUVISEJÍCÍ: S KORONAVIREM SE POTÝKAL I ROCK, MÁ HO TAKÉ ROBERT PATTINSON

Film bude mít premiéru 11. 2. 2020.

Herec ze Strážců Galaxie se "porval" s covid-19

Čím dál víc slavných osobností se v poslední době rozpovídalo o boji s koronavirem a přibyl k nim také Michael Rooker, představitel marvelovského Yondua. To, jaké to bylo, popsal na Instagramu:

"Během boje s covidem jsem cítil a vnímal výsledky každodenních zápasů [s touhle nemocí] podle toho, jak jsem se cítil následující den. Buďto mi bylo hrozně nebo docela dobře, popravdě jsem si připadal skoro jako člověk. A jen abyste všichni věděli, výsledkem těchto každodenních bitev je to, že to došlo svého konce."

Jinak řečeno, herec už je v pořádku, ale očividně to občas nebyla žádná legrace. Na Michaela se můžeme těšit například ve filmu The Suicide Squad 5. 8. 2021.

Zdroj: Twitter, Instagram, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat