Chceme zpět Henryho Cavilla jako Supermana, žádá online svět a skvělý způsob, kterým škola Chadwicka Bosemana uctila jeho jméno


Komiksové střípky.

Henry Cavill byl skvělým Supermanem, ale v minulosti to začalo vypadat, že jeho návrat do téhle role je méně než pravděpodobný. Pak se ale objevily informace, že ho Warner Bros. chce zpátky s tím, že by zatím měl menší role ve filmech jiných týmů a postav a postupně by se připravovala půda pro jeho další sólovku. 

SOUVISEJÍCÍ: NA VZPOMÍNKOVÝ OBŘAD NA CHADWICKA BOSEMANA DORAZILY HVĚZD BLACK PANTHERA A KOMIKSY S TÍMHLE HRDINOU JSOU ZDARMA

Nicméně, tahle informace nebyla oficiálně potvrzena a těžko říct, zda ještě Henryho uvidíme v legendárním kostýmu (tedy uvidíme ho určitě a to v Zack Snyder's Justice League, ale budou použity jen záběry, které byly natočeny před pár lety, nové nevznikly), nicméně postoj online komunity je jasný, což dokazuje skutečnost, že se aktuálně začal šířit hashtag #HenryCavillSuperman. 

Jestli to něčemu pomůže, to těžko říct, ale je fajn vidět, že to fandové nevzdávají. 

Stipendium Chadwicka Bosemana

V pátek 28. 8. 2020 ve věku 43 let zemřel herec Chadwick Boseman. A k tomu se vyjádřila hromada slavných osobností, konaly se různé vzpomínkové akce a proběhly další události. Uctít památku talentovaného herce se rozhodla i střední škola, kterou navštěvoval a to T.L. Hanna High School. Ta začne poskytovat stipendium nazvané Chadwick Boseman Memorial Scholarship. Rozhodně jde o hezký způsob, jak udržovat Chadwickův odkaz naživu.

Zdroj: CNN, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat