Marvel už má prý vymyšlenou skvělou roli pro Keanu Reevese, chce, aby byl "marvelovským Batmanem"


Možná tušíte. 

Už delší dobu víme, že by Marvel rád získal oblíbeného herce Keanu Reevese. Ostatně, původně si měl zahrát Yon-Rogga v Captain Marvel (2019), ale nakonec se téhle role ujal Jude Law. Nicméně, Marvel to údajně nevzdává a dál doufá, že se Keanu v jeho projektech ukáže a nyní se objevily zprávy, že by to mohlo být v hlavní roli jednoho z plánovaných seriálů pro streamovací službu Disney+.

Konkrétně je řeč o sérii věnované postavě Moon Knighta, která je často srovnávána s Batmanem. Jde o poměrně temného hrdinu, který využívá svých peněz k tomu, aby bojovala proti zločinu. Nicméně, Moon Knight má často "pletky" s mystikou a magií (Batman občas také, ale ne tak intenzivní). 

Podle stránek The Illuminerdi by natáčení mělo začít už letos v listopadu a Marvel chce do hlavní role čtyřicátníka/padesátníka a údajně je hlavním favoritem Keanu Reevese. Což by nakonec nebylo překvapením, protože věkově odpovídá (je mu 56 let) a navíc, komiksové i akční role mu rozhodně nejsou cizí. 

Nicméně, zatím ještě není ruka v rukávu, takže není stoprocentní, že Keanua jako Moon Knighta uvidíme, i když by bylo fajn, pokud by to vyšlo.

Zdroj: Summit Entertainment (úvodní fotograafie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat