Black Panther je nejstreamovanějším komiksovým filmem a The Suicide Squad bude možná mládeži nepřístupná


Komiksové střípky.

 V pátek 28. 8. 2020 po čtyřech letech boje s rakovinou zemřel ve věku 43 let herec Chadwick Boseman, který se asi nejvíce proslavil hlavní roli ve filmu Black Panther (2018) a právě tahle marvelovka je nejstreamovanějším komiksovým filmem tohoto týdne. 

Potvrdily to stránky Reelgood, které se specializují na monitoring streamování filmů a seriálů a dá se tušit, že hlavní zásluhu na dalším úspěchu Black Panthera mají diváci, kteří se chtějí rozloučit s Chadwickem, případně se poprvé podívat na jeho velký hit.


The Suicide Squad pouze pro dospělé?


Byly doby, kdy se filmová studia bála natáčet film s přístupností R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby) a to platí i pro komiksovky. Ale jak ukázaly projekty jako například Logan (2017) nebo oba díly Deadpoola, tak pokud je film povedený, tak vydělá bez ohledu na přístupnost. 

A je možné, že by nepřístupná mohla být i podívaná od DC The Suicide Squad. Jejího režiséra/scenáristy Jamese Gunna se jeden fanoušek zeptal, zda potvrdí přístupnost R a tvůrce odpověděl:

"Zatím nemohu nic potvrdit, protože MPAA (organizace zajišťující přidělování přístupnosti, pozn. redakce) zatím nepřidělila přístupnost. Ale, uh, nedrží se to zpátky.

Zdá se, že přístupnost R tak není vyloučena a i kdyby ji film nedostal a byl označen mírnějším PG-13, tak to zní, že to nebude úplně jemná záležitost, což je dobře, drsných komiksovek není nikdy dost. 

Premiéra je naplánována na 5. 8. 2021.


Zdroj: Reddit, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat