Pamatujete na hodně zábavný film Borat? Prý už je natočena dvojka

 


Aktuálně se prý hledá distributor. 

Film komika Sachy Barona Cohena Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu z roku 2006 je neuvěřitelně zábavnou podívanou, která byla i finančně úspěšná. Při rozpočtu 18 milionů dolarů vydělala téměř 263 milionů dolarů. Kromě toho byla nominována na Oscara v kategorii Nejlepší scénář.

Dalo by se tak čekat, že vznikne pokračování, ale to se nestalo. Respektive ještě donedávna tomu celý svět věřil, ale aktuálně se objevily zprávy, že dvojka bude. Tedy, ona už je. Údajně Sasha a jeho tým hledají distributora pro pokračování, které už je dokončeno. 

Příběh se samozřejmě zaměří na Borata v podání Sachy. Z Borata se díky prvnímu filmu stala celebrita a tak se snaží splynout s davem tak, že se vydává za někoho jiného. Stručná zápletka popisována následovně - Cohen hraje Borata, který hraje Cohena. 

Tvůrci by podle všeho chtěli dostat film do kin ještě letos, ale těžko říct, jestli to vyjde. Nejdříve je nutné najít distributora a také je otázkou, jak se bude vyvíjet pandemie covid-19, která silně ovlivňuje návštěvnost kin.

Zdroj: Collider, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat