A je to tady, Živí mrtví končí. Dvě postavy ale dostanou vlastní seriál

 


Po několikaletém propadu sledovanosti přišlo oznámení o konci. 

Živí mrtví byli dlouhé roky fenoménem, o tom není sporu. V případě prvních řad sledovanost astronomicky rostla a počet diváků se bez problémů pohyboval nad hranicí deseti milionů. Ale v posledních letech sledovanost klesla a někdy byla i nižší než v případě první řady. 

A přestože stanice AMC v minulosti hlásala, jak plánuje dál budovat universum Živých mrtvých, tak to bude mít hodně těžké, protože přijde o hlavní pilíř tohoto světa. Bylo totiž oznámeno, že jedenáctá řada Živých mrtvých bude poslední. 

Malou útěchou ale pro fandy bude to, že poslední řada bude mít 24 epizod, což je nejvíce ze všech, nicméně všechny díly neuvidí zájemci v rámci jednoho roku, ale v průběhu roku 2021 a 2022. 

Další pozitivní zprávou je, že v roce 2023 bude mít premiéru další spin-off k Živým mrtvým, který zatím nemá jméno, ale ví se, že jeho hlavními postavami budou Daryl (Norman Reedus) a Carol (Melissa McBride). 

Zrušení mateřského seriálu Živých mrtvých určitě velká ztráta, ale pořád kromě zmíněného spin-offu s Carol a Darylem existují dva další seriály a ještě nás čekají filmy s Rickem Grimesem (Andrew Lincoln). 

Zdroj: Deadline, AMC (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat