Ant-Man 3: Ve filmu se zřejmě představí nová generace Avengers

 


Začíná to vypadat zajímavě a zajímavěji.

Ve srovnání s jinými marvelovkami je série Ant-Man poměrně skromná, není tak velkolepá a explozivní (i když i bez toho je zábavná), ovšem tvůrci v minulosti naznačili, že trojka na tom bude jinak a půjde o epickou podívanou.

Což se zdá být jako pravdivá informace. Nedávno vyšlo najevo, že by se ve filmu měl objevit neblaze proslulý časem cestující záporák Kang (Jonathan Majors), který by mohl mít v Marvelovském filmovém universu podobnou roli jako Thanos (Josh Brolin) a nyní se začíná mluvit o tom, že by film Ant-Man 3 měl představit novou generaci Avengers, tedy tým známý jako Young Avengers. 

SOUVISEJÍCÍ: VE TŘETÍM ANT-MANOVI SE ZŘEJMĚ PŘEDSTAVÍ NEBLAZE PROSLULÝ ZÁPORÁK

O tom už se mluvilo v minulosti a teď s touto informací přišel server ComicBook, který věří, že právě představení Kanga bude důvodem, proč bude nutné zformovat nový tým Avengers, který se téhle hrozbě postaví. 

A dávalo by smysl, pokud by to bylo v Ant-Manovi 3 a to nejen proto, že v něm zřejmě výraznou roli bude mít Kang, ale v komiksech je dcera Ant-Mana Cassie Lang členkou Young Avengers známou jako Stature/Stinger. 

Dalo by se tak čekat, že další členkou týmu bude Katie Bishop, tedy nástupkyně Hawkeye, zřejmě i Wiccan, což je syn Scarlet Witch a Visiona a překvapením by ani nebyl mimozemský Hulkling, který má podobné schopnosti jako Hulk.

Je samozřejmě možné, že Marvel tým pozmění, ale tahle jména by dávala smysl. Pokud jde o premiéru filmu Ant-Man 3, tak se původně mluvilo o roce 2022, ale dá se tušit, že to bude později.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat