Falcon & Winter Soldier: Herečka z Hvězdných válek zřejmě ztvární bývalou záporačku, ze které se stala členka Avengers


 Mohlo by to být zajímavé.

Seriál Falcon & Winter Soldier sice neměl premiéru v srpnu, jak bylo původně v plánu a zdá se, že si počkáme až do příštího roku, ale alespoň se aktuálně objevila zpráva, která vyvolá zvědavost. Podle nových informací bychom se v seriálu měli dočkat herečky Erin Kellyman ze Solo: Star Wars Story (2018).

Erin Kellyman (zdroj: Lucasfilm/Disney)
Právě ta byla spatřena na natáčení seriálu v Atlantě a sice neměla kostým, ale ukázala schopnosti, které velmi připomínají talenty, kterými vládne postava jménem Songbird.

Ta umí generovat supersonický křik, létat velkou rychlostí a s pomocí technologie od záporáka Ulyssese Klawa dokáže zvuk přetvářet v pevné objekty. 

Songbird byla původně zloduškou a podle všeho se v seriálu Falcon & Winter Soldier objeví tým superzáporaček Grapplers, se kterým by měla mít Songbird spojitost. 

SOUVISEJÍCÍ: NEJŠÍLENĚJŠÍ MARVELOVSKÝ SERIÁL UVIDÍME JEŠTĚ LETOS

Nicméně, v komiksu se z ní později stala hrdinka, která spolupracovala například s Mighty Avengers a dalšími superhrdinskými týmy. 

Bohužel není jasné, jak velkou roli bude Songbird mít, ale dá se tušit, že půjde víc než o cameo. Nicméně se zdá, že seriál by se měl objevit až v příštím roce, přestože původní plán byl srpen tohoto roku.

Zdroj: Murphy's Multiverse, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat