Záběry z natáčení první marvelovky s asijským superhrdinou a herec radí Marvelu, aby nehledal nového představitele Daredevila

Komiksové střípky.

Marvel v minulosti oznámil vznik své první sólovky asijského superhrdiny, řeč je samozřejmě o filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Ale i její natáčení přerušila pandemie covid-19, ovšem kamery se znovu rozjely, což neuniklo novinářům a tak se můžete podívat na videa z placu v Austrálii. Premiéra je naplánována na 6. 5. 2021.
V minulosti streamovací služba Netflix spolupracovala s Marvelem na několika seriálech, kdy tím nejvýraznějším byl zřejmě Daredevil. Hlavní roli Matta Murdocka/Daredevila ztvárnil Charlie Cox, ale je otázkou, zda ho bude hrát i nadále, pokud (respektive až) se Daredevil objeví v dalších projektech od Marvelu (tentokrát ale už bez Netflixu). Ovšem, pokud jde o herce Vincenta D'Onofrio, který ztvárnil Daredevilova úhlavního nepřítele Kingpina, tak by Marvel neměl hledat někoho dalšího: 

"Očividně je tu někdo, kdo je Daredevilem, stále věřím tomu, že Charlie Cox je Daredevil. A mohu jen doufat, že pokud natočí film Daredevil nebo Daredevila budou mít v některém z jejich filmů, tak to bude Charlie, protože v něj jako v Daredevila věřím, zbožňoval jsem práci s tímhle chlapíkem." 

Zatím není jasné, jaké plány Marvel s Daredevilem má. Za několik měsíců vyprší podmínka ze smlouvy s Netflixem, která Marvelu bránila v používání Daredevila a dalších postav v jiných projektech, ale zatím není jasné, jak toho Marvel využije.

Zdroj: CB, Netflix/Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat