Objeví se Ryan Reynolds jako Green Lantern ve Snyderově Justice League a jako Hawkman v Black Adamovi?

Odpověděl na tom sám Ryan Reynolds.

Kanadský sympaťák Ryan Reynolds má s komiksovým žánrem bohaté zkušenosti a to u obou "hlavních komiksových stájí", tedy DC i Marvelu. Ztvárnil DC postavu Green Lanterna, ale také marvelovského Deadpoola (i když jeho první dva filmy vzniky pod dohledem Foxu). A nyní se objevily zprávy, že by se Ryan mohl jako Hawkeye objevit v chystané sólovce DC antihrdiny Black Adama

A aby toho nebylo málo, tak se spekuluje o tom, že by měl mít jako Green Lantern cameo v sestřihu Justice League od Zacka Snydera, který uvidíme příští rok na HBO Max.

Tyhle informace samozřejmě vyvolaly slušný poprask a tak se k nim na Twitteru vyjádřil sám Reynolds:

"Nehraji Hawkmana v Black Adamovi. Ovšem, obvykle dělám vše, co mi Rock řekne, abych udělal. Nicméně bych chtěl být ve filmu Justice League od Zacka Snydera a slyšel jsem, že už v ně možná jsem?"

Očividně si Ryan dělá srandu, ale bylo by fajn ho vidět v Justice League, ale pokud cameo s ním nevzniklo už během původního natáčení, tak se ho asi nedočkáme s ohledem na to, že podle všeho studio Warner Bros. nechce, aby byly natočeny dodatečné záběry a Snyder by měl použít jen ty, které už vznikly.

Zdroj: Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat