Představitel Cyborga se s kritikou Josse Whedona a šéfů DC nehodlá krotit, je ochoten riskovat pověst a práci

Ray Fisher se nebude držet zpátky.

Představitel Cyborga z Justice League (2017) Ray Fisher se nedávno docela rázně pustil do "náhradního" režiséra DC komiksovky Josse Whedona s tím, že podle něj se Whedon choval nepřijatelně a bylo mu to umožněno ze strany Geoffa Johnse (bývalý kreativní šéf DC Entertainment) a Jona Berga (další z vysoce postavený manažerů DC Films). 

Ovšem, je tu samozřejmě ta záležitost, že není pro zaměstnavatele úplně příjemné, když se do nich jejich zaměstnanec pouští a asi by nebylo překvapením, pokud by se nehnali do toho znovu daného člověka najmout. Nicméně, toho Ray se ani tak nehodlá držet zpátky a na Twitteru napsal:

"Plně rozumím osobním a profesním rizikům, která jsou spojena s tím, že vystupuji proti odpornému chování Josse Whedona a těch, kteří mu to umožnili - Geoff Johns a Jon Berg.

Nebudu se krotit.

Tohle jsou 'správné problémy, nezbytné problémy.'

Odpovědnost>Zábavní průmysl."

Je hezké, že si Ray stojí za svým, ale upřímně řečeno je otázkou, zda se nedostáváme do situace, kdy se budou režiséři bát dávat hercům i základní instrukce, aby se proti nim nebouřili. Snad si tvůrci i herci zachovají chladnou hlavou a selský rozum...

Zdroj: Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat