X-Men: Poslední vzdor - Představitel Juggernauta se pustil do režiséra kvůli své roli, režisér se brání, že to nebyla jeho vina

Brett Ratner tvrdí, že za roli Juggernauta nemůže.

Třetí přírůstek do série X-Men s podtitulem Poslední vzdor (2006) sice nebyl extrémně špatnou komiksovkou, ale režisér Brett Ratner, který po dvou dílech nahradil Bryana Singera, nabídl spíše povrchní akční zábavu, než-li "chytrou komiksovku".

Navíc, některé postavy byly ve filmu v podstatě do počtu a to platí i pro Juggernauta, což si myslí i jeho představitel Vinnie Jones, který se nedávno nechal slyšet, že tahle práce byla jedno z největších zklamání a naznačil, že Brett Ratner neposkytl Juggernautovi zdaleka tolik prostoru, kolik by si zasloužil. 

Nicméně, Ratner se rozhodl, že se ozve, aby se bránil:

"Ve vší vážnosti, natočil jsem scénář, který mi byl dán a nebylo mi umožněno rozšířit roli Juggernauta, tak jak požadoval Vinnie s ohledem na extrémně omezené množství času, které bylo na dokončení filmu. Mám velký respekt a obdiv k Vinnie Jonesovi a jeho talentu a i tak vytvořil výraznou postavu."

Samozřejmě můžeme diskutovat o tom, kdo má hlavní vinu na nedoladěnosti filmu. Jsou to tvůrci? Je to studio Fox (nebylo by to poprvé, co by studio zbytečně "kecalo" do vzniku nějakého projektu), ale pokud jde o Ratnera, tak si očividně stojí za tím, že pokud by to bylo na něm, tak by měl Juggernaut větší prostor (což by si zasloužil, v komiksu jde o nevlastního bratra Profesora X a s tím by se rozhodně dalo pracovat).


Zdroj: CinemaBlend, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat