Můžeš mi políbit můj černej zadek, vzkázala Halle Berry režisérovi X-Menů

Co herečku tak vytočilo?

V poslední době se hodně řeší režisér několika filmů X-Men Bryan Singer, který se na natáčení nechoval zrovna ukázkově. Například vyšlo najevo, že herečka Rebecca Romijn musela strávit hodiny a hodiny v maskérně, aby z ní udělali Mystique, ale nakonec to skončilo tak, že se Singer rozhodl, že ji v dané scéně nepotřebuje. 

Dokonce se proslýchá to, že aktuální kreativní šéf Marvelu Kevin Feige byl pověřen tím, aby Singera a jeho chování krotil, ale očividně to nešlo úplně stoprocentně. 

Během natáčení X-Men 2 (2003) byl dokonce Singer pod vlivem narkotik a nutil herce dělal riskantní kaskadérské kousky bez dohledu kaskadérského koordinátora, což vedlo k tomu, že se Hugh Jackman (Wolverine) zranil. 

Producent Tom DeSanto se tak snažil zastavit natáčení, aby nedošlo k dalšímu incidentu, ale studio mu hrozilo tím, že ho nechá odvést z natáčení, nicméně se za Toma postavila většin z obsazení s tím, že se herci sešli před karavanem Singera a upozornili, že pokud bude producent odveden, oni odejdou také a Halle Berry (Storm) šla údajně tak daleko, že na adresu Singera vzkázala: "Můžeš mi políbit můj černej zadek."

Producentka Lauren Shuler Donner prozradila, že byl Singer velmi nervózní a byl si sám sebou nejistý, což se odrazilo na jeho chování na place, kdy na lidi křičel nebo prostě odešel z natáčení. Nicméně dodala, že mu to bylo ze strany studia tolerováno, protože je to brilantní filmař. 

Nyní to ale s tolerancí není tak žhavé, protože Singer čelí několika obviněním ze sexuálního napadení a navíc vyšlo najevo jeho chování na natáčení X-Menů a tak už o něj rozhodně není takový zájem jako v minulosti.

Zdroj: THR, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat