Parádní vzhled záporáka z Captain America: Občanská válka a Vrána podle herce zemřela s Brandonem Lee

Komiksové střípky.

Ve filmu Captain America: Občanská válka (2016) se divákům představil Helmut Zemo (Daniel Brühl), který je v komiksu znám spíše jako záporák Baron Zemo. Helmut byl ve filmu hybatelem důležitých událostí a napáchal velkou paseku, ale nikdy se neukázal v masce po vzoru své komiksové předlohy. To se očekává v seriálu Falcon & Winter Soldier, nicméně marvelovský umělec Andy Park ukázal návrh vzhledu Zema pro Občanskou válku a je patrné, že se počítalo i variantou, že bude mít kostým.


Už dlouhou dobu se pracuje na nové verzi komiksu Vrána, ale zatím jsme se nedočkali realizace. A podle Ernieho Hudsona, který si v kultovním filmu Vrána z roku 1994 zahrál po boku Brandona Lee a to postavu seržanta Albrechta, je to vlastně dobře:

"Sledoval jsem Star Wars a viděl jsem spoustu věcí, které vzešly z prvních tří [filmů], ale je tu něco velmi unikátního na Harrisonu Fordovi, Marku Hamillovi a Carrie Fisher. A ano, můžete sehnat další lidi, ale my jsme měli [v případě filmu Vrána] něco unikátní a někdy je velmi těžké zachytit tohle kouzlo. A prostě si jen myslím, že je Vrána úžasným filmem z mnoha důvodů a Brandon toho byl srdcem a neumím si představit [nikoho jiného]. Ale jak jsem řekl, lidé to budou zkoušet a možná někdy někdo najde něco svého... ale nemyslím si, že se to může povést znovu."

Ano, bude to těžké, ale co si budeme povídat, to filmovým studiím nezabrání v tom, aby to dál zkoušela. Pokud jde o novou verzi, tak je aktuálně u ledu a těžko říct, co bude dál.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)
 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat