Michael Jackson se skutečně sešel s tvůrci X-Menů kvůli roli Profesora X. Co na na schůzce zaznělo?

Prozradila to producentka Lauren Shuler Donner.

U příležitosti 20 let do premiéry kultovní komiksovky X-Men, která více méně odstartovala novou vlnu zájmu o komiksové filmy, vyšlo najevo pár zajímavých věcí. Pokud pomineme nevhodné chování režiséra Bryana Singera, o kterém se objevuje víc a víc informací, tak jsme se například dozvěděli, že velký komiksový fanda Michael Jackson projevil zájem o roli Profesora X/Charlese Xaviera. 


Ve filmovém a seriálovém světě je běžné, že se známé osobnosti nechají slyšet, že by chtěly hrát tu a tu postavu, ale obvykle zůstane jen u přání, ovšem v tomto případě se zástupci Foxu s Králem popu sešli a podle všeho to byla zajímavá schůzka.

Údajně Jackson po příchodu do studií Foxu odmítl komukoliv podat ruku, ale o roli rozhodně zájem měl. Producentka Lauren Shuler Donner prozradila:

"Řekla jsem mu, 'Jste si vědom toho, že je Xavier starší muž bílé barvy pleti?' A Michael na to odpověděl. Víte, můžu mít make-up."

To ale nebyl zrovna ideální nápad, takže Jackson nepřekvapivě nebyl obsazen a podle nejmenovaného zdroje situaci nepomohlo ani to, že v dané době už se řešila obvinění Jacksona z obtěžování mladistvých.

Nakonec se tak nepřekvapivě tvůrci rozhodli vydat jiným (a skvělým) směrem a obsadili do role vůdce týmu X-Men Patricka Stewarta.

Zdroj: THR, Sony Pictures Releasing (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat