Fandové jsou stále naštvaní, že Black Widow neměl pohřeb, Scarlett Johansson ale věří, že by o to nestála

Proč ne?

V Avengers: Endgame (2019) jsme byli podle očekávání svědky několika smrtí důležitých postav. Například Black Widow (Scarlett Johansson) se obětovala kvůli Kamenu nekonečna a výrazně tak přispěla k porážce Thanose (Josh Brolin). Bez její oběti by Iron Man (Robert Downey Jr.) nemohl lusknout prsty a zbavit se Thanose a jeho armády (a Hulk by nemohl vzkřísit všechny, kteří se změnili v prach).

Ovšem, zatímco Iron Man se dočkal dojemného pohřbu, Black Widow ne a to mnohým divákům přišlo neférové. Nicméně, podle Scarlett Johansson by Black Widow by o pohřeb nestála. Prohlásila to režisérka sólovky Black Widow Cate Shortland:

"V případě Endgame byli fandové naštvaní, že Natasha neměl pohřeb. Nicméně, když jsem o tom mluvila se Scarlett, řekla, že by [Black Widow] nestála o pohřeb. Příliš jí záleží na soukromí a vlastně lidé opravdu neví, kým skutečně je. Takže to, co jsme udělali v případě tohoto filmu bylo to, aby smutek působil víc soukromě, místo toho, aby šlo o velké veřejné výlevy. Myslím, že pro ni šlo o vhodný konec."

O Black Widow se ale přece jen dozvíme víc a to v její zmíněné sólovce, která by měla mít premiéru 5. 11. 2020, ale těžko říct, zda nebude opět posunuta s ohledem na situaci kolem COVID-19.


Zdroj: Empire, Marvel Studios (úvodní fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat