Chris Hemsworth možná bude novou tváří filmů Šílený Max a stane se z Tarona Egertona další Wolverine?

 

Komiksové střípky.

Ve filmu Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) se představila postava jménem Furiosa v podání skvělé Charlize Theron. A právě Furiosa by se měla dočkat vlastního filmu, který by měl posloužil jako prequel ke Zběsilé cestě.

Víme, že by si Charlize neměl svou roli zopakovat, protože Furiosa bude ve filmu výrazně mladší, ale kdo ji ztvární, to je zatím ve hvězdách. Nicméně se objevila jiná zpráva, která se týká obsazení. Zdá se, že by si hlavní mužskou roli mohl zahrát Chris Hemsworth. Půjde o postavou jménem Dementus, která je popisována jako někdo extrémně pohledný s andělskou tváří a výraznou jizvou. 

Nicméně, zatím to nevypadá, že by byla ruka v rukávu, smlouva ještě podepsána není a údajně je ve hře pro tuhle postavu také Richard Madden ze Hry o trůny, tak uvidíme, jak to dopadne. Nicméně, doufejme, že nový film nebude mít tak obtížnou cestu na plátna jako Zběsilá cesta, která byla dlouho v takzvaném produkčním pekle.

Taron jako Logan?

Už poměrně dlouho se mluví o tom, kdo by mohl nahradit Hugha Jackmana v roli Wolverina. Hugh se role vzdal a návrat neplánuje, takže se šušká o jeho nástupcích. A asi nejčastěji se spekuluje o Taronu Egertonovi (a také výše zmíněný Richard Madden). Ten je tím poctěn, ale nezdá se, že by aktuálně šlo o reálnou možnost:

SOUVISEJÍCÍ: OBLÍBENÝ HEREC BY SI ROZHODNĚ RÁD ZAHRÁL WOLVERINA

"Zbožňuji Marvel, ale jde jen o fanouškovské záležitosti. Tyhle spekulace nemají žádný reálný základ."

Zdroj: The Illuminerdi, GQ, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat