X-Menovka Noví mutanti má opravdu smůlu, zřejmě ji nakonec neuvidíme v kinech, ale rovnou na streamovací službě. Kdy bude k dispozici?

A přitom to vypadlo nadějně. 

Poslední x-menovka, která vznikla pod dohledem Foxu, dokud nebyl součástí společnosti Disney+ jsou Noví mutanti. Ti se ale potýkali s různými problémy. Výrazné přetáčky a dotáčky, změny data premiéry a podobné nepříjemnosti nakonec vedly ke spekulacím, že hororová komiksovka poputuje rovnou na některou ze streamovacích služeb, které spadají pod Disneyho (Disney+, nebo Hulu), ale pak bylo stanoveno datum premiéry v kinech. 

Ovšem, propukla pandemie covid-19 a premiéra byla odsunuta na neznámo kdy. Teď se opět začalo mluvit o tom, že film do kin nepůjde, ale uvidíme ho na streamovací službě Disney+? A proč se o tom spekuluje zrovna nyní? 

Objevil se totiž nový spot, ve kterém je uvedeno datum premiéry 4. 9. 2020 na Disney+. Někteří ale nevěřili, že jde o skutečnou ukázku. Nicméně zdá se, že je reálná s ohledem na to, že obsahuje nové záběry a v její autenticitu věří množství různých zdrojů. 

Je trošku škoda, že první hororová x-menovka zřejmě nebude k vidění v kinech, ale to, že bude uvedena na Disney+ automaticky neznamená, že bude neúspěšná, ostatně popularita některých filmů na Netflixu dokazuje, že mohou konkurovat premiérám v kinech.

Zdroj: Fox (úvodní fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat