Justice League Zacka Snydera nebude součástí filmového universa DC a fanouškovský plakát k marvelovským Secret Wars

Komiksové střípky.

Fandové se příští rok konečně dočkají, Zack Snyder nabídne svůj sestřih Justice League a to na streamovací službě HBO Max. Je tu ale otázka, jak tahle verze bude zapadat do aktuálního filmového DC universa (které je už teď docela zmatené). Na to odpověděl sám Zack Snyder:

"Upřímně, filmové DC universum se rozrostlo jako strom a rozkvetlo a vyrostlo neuvěřitelnými a skvělými způsoby. Ale pro mě, pokud jde o to, jak do něj zapadá [Justice League], tak věřím tomu, že svým způsobem reprezentuje svou vlastní cestu. Více méně je oddělena od kontinuity filmového DC universa. A myslím si, že je to dobrá věc."

Zřejmě to bude tedy tak, že součástí oficiální dějové linky filmového DC universa bude původní Justice League z roku 2017 a ne tato upravená verze.

Fanouškovský plakát k Secret Wars


V poslední době se hodně začíná mluvit o tom, že bychom se Marvelovském filmovém universu mohli dočkat komiksové zápletky známe jako Secret Wars, kdy se mezi superhrdiny a superpadouchy infiltrovali členové mimozemského národa Skrullů s tím, aby připravili půdu pro invazi. 


Marvel nic takového zatím nepotvrdil (byť by do toho bratři Russoové, kteří s Marvelem roky spolupracují rádi šli), ovšem nebyl by to známý umělec BossLogic, aby nepřišel s obrázkem, který na Secret Wars odkazuje.



Zdroj: Beyond the Trailer, Marvel Comics (úvodní fotografie) 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat