Tvůrci Avengers vědí, který film by byl tím nejbombastičtějším ze všech marvelovek

Asi tušíte.

Více než deset let trvala v Marvelovském filmovém universu Infinity sága, která se točila kolem Kamenů nekonečna. Nyní se ale Marvel musí vydat jiným směrem a není jasné, který to bude. Někdy se mluví o tom, že by se následující marvelovky mohly inspirovat u Secret Wars, což jsou komiksové linie, ve kterých národ měňavců Skrullové (ty už jsme v marvelovských filmech viděli) ukradl identitu hromady marvelovských hrdinů a záporáků a připravoval půdu pro invazi. 

A pokud se zfilmování Secret Wars dočkáme, pak podle režisérů stěžejních filmů z Infinity ságy (posledních dvou dílů Kapitána Ameriky a Avengers) bratří Russoových na diváky čeká ještě něco více bombastického, než to, co zatím viděli:

"Víte, četl jsem to, když mi bylo 10 nebo 11 a bylo to obrovské s tím, že spojili síly všichni hrdinové. Byla to jedna z prvních komiksových knih, které to udělaly - pro mě to opravdu bylo vyprávění příběhu v té nejlepší formě. A bylo to také o tom, co se stane, když spojíte dohromady všechny tyhle osobnosti. Také se mi líbí nápad toho, že spolupracují záporáci s hrdiny... a oceňuji komplikované vztahy mezi hrdiny a záporáky, kromě toho se nám líbí to, že padouši věří, že jsou hrdinové svých vlastních příběhů (což režiséři prohlašovali i o Thanosovi, pozn. redakce), to vše budovalo základy pro Secret Wars. Vytvořit něco tak velkého, jako Infinity War, bylo přímo spojeno se snem o Secret Wars, které jsou ještě větší," poznamenal Joe.

Jeho bratr Anthony k tomu dodal: "Byl by to ten největší film, který si dokážete představit, což je to, co nám na tomto příběhu přijde tak fascinující - to, že je to ještě větší než Infinity sága."

Nebylo by překvapením, pokud by v následujících fázích Marvelovského filmového universa bylo skutečně odhaleno, že se schyluje k Secret Wars, ale zatím to jisté není, byť se objevují náznaky (například zmínění Skrullové). Ale pokud bychom se skutečně Secret Wars dočkali, tak by bylo od Marvelu logickým krokem, jestliže by o pomoc opět požádal (s ohledem na dosavadní úspěšnou spolupráci) bratry Russovy.

Zdroj: Bro Bible, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat