Gray Man: Režiséři Avengers znovu spojí síly s Chrisem Evansem, chystají akční jízdu za 200 milionů dolarů pro Netflix

Ve filmu se také objeví Ryan Gosling.

Bratři Russoové poslední roky intenzivně pracovali pro Marvel (mají na kontě dva díly Kapitán Amerika a dva díly Avengers) a poté produkovali epickou akční jízdu Extraction/Vyproštění pro Netflix, ve které si hlavní roli zahrál představitel Thora Chris Hemsworth. A aktuálně vyšlo najevo, že Russoové spojí síly s další marvelovskou hvězdou a to Chrisem Evansem (Kapitán Amerika) a opět kvůli projektu pro streamovací službu Netflix.

Konkrétně se jedná o akční film Gray Man, jehož rozpočet by měl být úctyhodných 200 milionů dolarům, Russoové se postarají o režii s tím, že Anthony Russo vypomůže se scénářem (který mají na starosti další dva marvelovští mazáci Christopher Markus a Stephen McFeely) na motivy knihy od Marka Greaneye.


V hlavních rolích se objeví zmínění Chris Evans a Ryan Gosling, kdy Chris ztvární agenta CIA Lloyda Hansena, který se snaží dostat Gentryho, zabijáka, se kterým původně spolupracoval.

"Film je skutečným chlapáckým měřením sil mezi těmito dvěma skvělými herci, kteří reprezentují dvě odlišné stránky CIA... Pro ty, kteří jsou fandové Captain America: Návrat prvního Avengera, tohle je o nás, jak vstupujeme do teritoria, které je zasazeno do reálného světa...," poznamenal Anthony.

Jeho bratr Joe pak dodal: 

"Záměrem je, abychom byli důstojnou konkurenci pro jakoukoliv podívanou pro kina a možnost natočit to s Goslingem a Evansem je pro nás splněným snem. Záměr je vytvořit sérii a vybudovat celé universum, kdy bude Ryan v jeho centru. Všichni jsou naplno oddaní prvnímu filmu a bylo by skvělé, pokud by to vedlo k tomu, že bude druhý film. Tohle jsou elitní zabijáci a CIA nejednalo s Goslingovou postavou zrovna nejlépe a Evansova postava byla pověřena tím, aby ho lovila."

Ambice nemají tvůrci malé a karty mají rozdány dobře, skvělé obsazení, parádní rozpočet a zkušený štáb, pokud se něco vysloveně nezkazí, tak by z toho mohl být podobný hit jako Extraction, což je aktuálně nejúspěšnější film od Netflixu.

Produkce filmu by měla začít v lednu příštího roku, premiéra zatím stanovena nebyla.

Zdroj: Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat