Henry Cavill si sestavil počítač v tílku a lidé šílí, Falcon & Winter Soldier není v přehledu letních premiér a zákulisní foto Stana Lee

Komiksové střípky.

Dnes se virální může stát spousta věcí, například video, ve kterém představitel Supermana a Geralta z Rivie Henry Cavill vlastnoručně sestavuje počítač (o Henrym je známo, že je velký hráč). Těžko říct, co je hlavním důvodem toho, proč je z videa takový hit a hltá ho takové množství lidí. Možná se jim líbí to, že má Henry stejného koníčka jako oni, možná to, že je v tílku, možná něco jiného, ale faktem je, že je video extrémně populární.



Teď trochu nepříjemná zpráva. I když bylo kvůli covid-19 přerušeno natáčení marvelovského seriálu Falcon & Winter Soldier, tak se dál počítalo s tím, že bude mít premiéru ještě letos v srpnu. Nyní se ale objevilo premiérové schéma streamovací služby Disney+ na srpen a seriál tam chybí. A čím dál více zdrojů potvrzuje, že série se dočká zpoždění, ale zatím není jasné, jak velkého. Kromě toho letos neuvidíme ani sérii WandaVision, tak bude mít premiéru až na jaře příštího roku.

A nakonec si prohlédněte fotku z natáčení camea Stana Lee pro Thor: Ragnarok (2017), kterou zveřejnil fotograf Chuck Zlotnick.
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

The one and only Stan Lee.

Příspěvek sdílený Chuck Zlotnick (@chuckzlotnick),


Zdroj: Disney+, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat